2014. szeptember 18., csütörtök

Őszi séta? Gyertek velünk pénteken a Győri kapuba!


2014. szeptember 19-én extra sétát tartunk: a Norvég Civil Alap nyílt napjainak sorába, a Norvég Piknik programjába illik a Győri kapuba szervezett újabb városi kalandunk.

Ismét együtt lehetünk: újra megélhetjük, milyen jó közösen felfedezni a saját városunkat, milyen jó diskurálni emlékekről, élményekről, véleményt, ötleteket megfogalmazni egy-egy térrel, épülettel kapcsolatban. 

Az Utánam, srácok! sétasorozat célja, hogy együtt túl lépjünk a sopánkodáson, sőt még a parttalan nosztalgiázáson is, és teremtő, előre tekintő gondolatokkal, érzésekkel legyünk jelen Miskolcon.

Az elmúlt egy évben négy ilyen sétát szerveztünk:

2013. októberében az őszi Utánam, srácok! Fesztiválon a Nagy-Avason, 2014. áprilisában a Miskolc a múltban csoporttal közös szervezésben a belvárosban, a tavaszi Utánam, srácok! Fesztiválon az Avasi kilátótól a Tűzkövesen és az Arborétumon át a Kálváriáig és vissza a Kisavas felé, majd június 13-án, a Macskaköves Tanösvény megnyitóján a Nagy-Avason és az Avas-tetőn.

Fényképeket itt láthattok a túrákról!

A túrát Kapusi Krisztián, történész, Bereczki Zoltán és Szunyogh László építészek vezetik, de többen is szóhoz juthatunk, lesz rá mód, hogy megosszuk, amink van. 




Találkozzunk 19-én pénteken a Vasas Művház előtti téren, 5 órakor indulunk! A Tokaj Vendéglátóház a célállomás, ahogy azt a plakát és Balogh Attila ráhangoló felvételei alapján már tudhatjátok.

A Tokaj Vendéglátóház csempés fala - fotó: Balogh Attila


Csempék kicsit közelebbről - fotó: Balogh Attila

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése